Omtyckt hotell i Prag

Boka hotell Astoria i Prag hos flygstolen.se

För dig som söker ett modernt och mycket populärt hotell, med ypperligt läge mitt i Gamla stan. Hotel Astoria ligger på en lugn gata i hjärtat av Prag. I närheten finns många restauranger och barer. Torget i gamla stan, de judiska kvarteren samt Václavplatsen ligger alla bara 5 minuters promenad från hotellet. Rummen är utrustade med badrum/dusch, luftkonditionering, kabel-TV, radio, telefon, gratis internet, minibar och kassafack. Hotellet har en restaurang, bar och mötes/konferensrum med dagsljus och kapacitet för max 30 personer.

Pris dubbelrum inkl. frukost fr. 582:-

Skrivet av
Mer från Flygstolen

5 bra anledningar att möta våren i Europa

Idag några tips om varför det är en god idé att uppleva...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *