Alba Opera Hotel, Paris

Alba Opera Hotel, Paris - boka hos flygstolen.se

Här har flera av flygstolens vänner bott och rekommenderar till dig som vill besöka Paris.

Alba Opera Hotel ***
Ligger nära Moulin Rouge i den lugnare delen bland charkuterier och små delikatessbutiker. Fem minuters promenad och du står vid Sacre Coeur. Hotellet är ett privatägt mellanklasshotell i typisk fransk atmosfär, trevligt beläget på en lugn gata i centrala Paris. Reception med sittgrupper, frukostrum med utomhusgård. Internethörna i receptionen. Samtliga rum med dusch, wc och hårtork. Telefon, kabel-TV, kassafack samt strykmöjligheter. Möjlighet för gratis Internetuppkoppling. Superior rum (28 m2) även med bad samt litet kök. Suite (40 m2) för upp till 4 personer även med bad samt fullt utrustat kök med matplats och bäddbar soffa, med utsikt över gården.

Pris: Dubbelrum inkl. frukost fr. 1079:-

Alba Opera Hotel, Paris - boka hos flygstolen.se

 

 

 

 

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Nya Zeeland

Solen strålade och värmen slog emot oss när vi klev av planet...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *