Idol på Malmö Arena

Wow vilken show!! Precis som förra året bjöd TV4 Gruppen in sina annonsörer och partners till idol i Malmö Arena. Detta året fick jag chansen att följa med tillsammans med tre kollegor från Flygstolen. Innan sändningen började bjöds det på god mat, en tapastallrik, och på borden fanns det massor av godis och chips. Förra året fanns det inte tillräcklig med sittplatser i vip-avdelningen, men i år hade de ordna så vi fick sittplatser ute i publiken. Det var ganska skönt. Stämningen var på topp under hela sändningen, det märktes att vi var 10125 personer som gjorde vårt bästa för att stötta idolerna. Robin var den som fick mest jubel och till och med stående ovationer vid båda framförandena. Det var även kul att få se Chris Medina uppträda live som var kvällen gäst.
I pausen fick vi kaffe och efterrätt och de flesta idolerna kom upp i vip-loungen och gav ett försök till att spela och sjunga en låt för oss, det gick så där men vi fick i alla fall se dem på nära håll :). Autografskrivningar hann de tyvärr inte med. Efter sändningen fortsatte festen i vip-loungen.

Tack TV4 och givetvis mina kära kollegor för en dunderkväll!

Alla vill ju vara en Idol, Anna, Linda, Anette och Jessica. Foto: Privat
Idolkort och vårt inträdesband. Foto: Privat
Pär Lernström, Idols programledare. Foto: Privat
Mycket god mat. Foto: Privat
Scenen från VIP. Foto: Privat
En laddad publik till tusen. Foto: Privat
I pausen serverades det god efterrätt. Foto: Privat
Idolerna på besök i vip-loungen. Foto: Privat
Anette, Linda och Jessica från våra sittplatser. Foto: Privat
Idolerna innan utslagningen. Foto: Privat

//Anna

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Världens bästa hotell. Del 1!

Välkommen fredag och bara några timmar till helg! I dagarna snubblade jag...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *