Tre hotell i Köpenhamn

Clarion Collection Hotel Mayfair Copenhagen
Clarion Collection Hotel Mayfair Copenhagen

Clarion Collection Hotel Mayfair ligger bara några minuters promenad från Tivoli, centralstationen, Ströget, teatrar, museer samt trevliga restauranger och caféer. Hotellet har en trevlig lounge där det bjuds på kaffe/the, frukt samt dagstidningar. Som en service bjuder hotellet sina gäster på en gratis lätt kvällsbuffé. Rummen är modernt inredda och har badrum, skrivbord, TV, telefon samt minibar.

Pris: Dubbelrum inkl. frukost fr. 1344:-

Grand Hotel i Köpenhamn - boka hos flygstolen.se

Grand Hotel är ett av Köpenhamns mest centrala hotell, beläget nära Tivoli, Rådhusplatsen och Ströget. På hotellet finns en italiensk restaurang, bar, café med uteservering sommartid och ett center för affärsresenärer. Hotellrummen är utrustade med badrum/dusch, hårtork,telefon och satellit-TV.

Pris: dubbelrum Grand Lit inkl. frukost fr. 1442:-

Hotel Nyhavn 71 i Köpenhamn - boka hos flygstolen.se

71 Nyhavn Hotel är beläget i centrala Köpenhamn, i två av hamnens före detta magasinsbyggnader som gjorts om till ett 4-stjärnigt hotell med 150 rum. Här befinner du dig bara några få minuters promenad från Ströget och de flesta andra av stadens sevärdheter. På hotellet finns restaurang, bar och mötes/konferensrum. Hotellrummen är utrustade med badrum/dusch, hårtork, byxpress, telefon, satellit-TV, minibar och strykjärn.

Pris: Dubbelrum inkl. frukost fr. 1787:-

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Kanarieöarna – Fuerteventura

Den spanska ögruppen Kanarieöarna ligger i Atlanten, mellan 10 och 30 mil...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *