Fint hotell på Koh Samui

Boka hotell på Koh Samui hos flygstolen.se

Beläget på ön Koh Samui, vid norra änden av Chaweng Beach. På hotellet finns reception, restaurang, bar, pool, spa, thailändsk massage och tvättservice. Rummen är utrustade med A / C, TV, telefon, safe, minibar, kylskåp, kaffe och te, hårtork och uteplats, terrass eller balkong. Superior  rummen har balkong. Dubbelrum kan nyttjas av 2 vuxna och 1 barn, alla använder då de befintliga sängarna (ingen extrasäng kan fås). Dubbelrum med 1 extrasäng kan användas av 2 vuxna och 2 barn (eller 3 vuxna).
Pris ex. Superior rum inkl. frukost fr. 1276:-
Skrivet av
Mer från Flygstolen

Vinn resa till Barcelona med Spanair!

Vi vågar påstå att ingen annan resebyrå har så många kompisar i...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *