Godare än glass

Bägare med kall yougurt, jordgubbar, blåbär och nötter. Foto: Madeleine
Bägare med kall yougurt, jordgubbar, blåbär och nötter. Foto: Madeleine

Den amerikanska kedjan Pinkberry finns även utanför USA. Har du som jag haft turen att smaka på deras läckerheter på resande fot, har du kanske befunnit dig i Dubai, Ryssland eller i London? De finns på många platser numera men dessvärre ingenstans i Skandinavien. Ännu ;)

Vad är det som är så speciellt med Pinkberry då? Jo, det är här du får en frozen yougurt som smakar godare än glass! På menyn finns flera olika smaker av fryst yougurt som ringlar sig ner i bägare liksom mjukglass, där du sedan får välja mellan olika toppings. Det finns säsongens färska frukter och bär, torra pålägg såsom frön och nötter och givetvis choklad.

Toppings hos Pinkberry. Foto: Pinkberry
Exempel på olika toppings. Foto: Pinkberry
Kall yougurt med färska frukter, kan inte bli fel! Foto: Pinkberry
Kall yougurt med färska frukter, kan inte bli fel! Foto: Pinkberry

Eftersom produkterna baseras på yougurt är de rika på levande yougurtkultur som är bra för magen och kroppen i helhet eftersom de innehåller probiotika. Så ett litet tips till dig som ska bege dig ut i världen och kanske får syn på en Pinkberry butik, gå in och beställ en bägare, du kommer bli överraskad över hur gott det är.

Allt gott i det nya året!

// Madeleine

 

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Sur, West Hollywood

Om du sett Housewives of Beverly Hills är Lisa Vanderpump ett bekant...
Läs mer

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *