Boende i Bodrum, Turkiet

Vi har tidigare skrivit om Bodrum i Turkiet, ett mycket omtyckt område längs det Egeiska Havet. Så pass populärt att nu har flera svenska charterarrangörer tagit med Bodrum i sitt utbud sommaren 2012. Därför vill vi passa på att tipsa om några hotell för dig som gillar att boka och välja själv.

Mysiga staden Bodrum med sina smala gränder och vitkalkade byggnader är både charmigt och modernt. Här finns något för alla i en vacker miljö med många grekiska influenser. Från kusten kan man se grekiska Kos vid horisonten. Här finns naturligtvis en fin marina där lyxiga segelbåtar och traditionella gülets ligger förtöjda. En gület är en motoryacht byggd i trä enligt egeisk segelbåtstradition och är gjord för turer längs den turkiska kusten. Reser du hit finns det många alternativ att göra utflykter längs kusten med båt. Väster om staden Bodrum ligger den populära badorten Gümbet, som har en lång fin sandstrand och en eklektiskt nöjesliv.

Se alla våra hotell i Bodrum här

Boka Hotell Azka Bodrum Turkiet hos flygstolen.se

 Hotell Azka ****

Hotell Azka är beläget nära Bodrums centrum, alldeles vid havet och med egen strand. På hotellet finns två utomhus- och en inomhuspool, turkiska bad, bastu, jacuzzi, massage, mötes/konferensrum, affärsreseservice, tvätt/kemtvättservice, restaurang, bar, cafe, parkering och gym. Hotellrummen har badrum/dusch, kabel/satellit-TV, minibar, telefon, safe, hårtork och luftkonditionering.
Pris fr. 514:- /del i dubbelrum inkl. frukost
Boka Club Vera i Bodrum hos flygstolen.se
Hotell Club Vera TMT ligger nära stranden, turistattraktionerna och allmänna kommunikationer. Till centrum i staden Bodrum där man finner restauranger, barer, butiker och nattklubbar är det 1,5 km och till flygplatsen 35 km. Vid hotellet finns 24 h reception, foajé, flera restauranger, lobby bar, caféer, disco, utomhuspooler, barnpool, vattenrutschbana, solterrass med poolbar och trädgård. Man erbjuder även gratis turkiskt bad, bastu, tennis, bordtennis, beachvolley, minigolf, basket, gym, lekpark, dart, vattenboll och biljard samt mot extra avgift upplyst tennisbana, vattensporter och dykskola, boutique, frisör, skönhetscenter, massage, internetuppkoppling samt barnpassning (kan beställas). Dessutom finns miniclub, aktivitetsprogram dagtid och kvällsunderhållning. Rummen har luftkonditionering, telefon, TV, minikyl, säkerhetsfack, balkong/terrass samt badrum med kar/dusch och hårtork. Möjlighet till tvättservice (extra avgift). ** Allt-inkluderatkonceptet innehåller alla måltider (frukost, lunch, middag och snacks) samt måltidsdrycker som läsk, öl, vin, vatten och starksprit, alla av lokala märken. Drycker serveras från morgon till sen kväll (till ca 22.00 – 24.00). Öppettiderna varierar mellan olika hotell. På vissa hotell ingår även aktivitetsprogrammet.
Pris. fr. 1743:-/ del i dubbelrum OBS! All inclusive
Skrivet av
Mer från Flygstolen

En dag på Fox glaciären

På min resa genom Nya Zeelands sydö ville jag och mina vänner...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *