Grekland och Turkiet

Idag frågar vi våra vänner på Facebook om de har en favorit mellan Grekland och Turkiet. Det finns ju så mycket som båda länderna bjuder på. Storstäderna Aten och Istanbul, vackra Santorini och omtyckta Bodrum. Det goda grekiska köket och den turkiska mezen. Vad tycker du? Var gärna med och tyck till! Vi önskar dig en härlig Trettondagsafton och en riktigt härlig långhelg.

Grekland och Turkiet - vilket föredrar du?
Grekland och Turkiet - vilket föredrar du?
Skrivet av
Mer från Flygstolen

Flygstolens nya sajt

I torsdags släppte vi vår nya sajt – något vi jobbat med...
Läs mer

1 Comment

  • Före sep 2012 hade jag lätt svarat Turkiet,men nu med en engelsk pojkvän boende i Grekland så är Grekland det enda land jag vill till såklart,nu kommer jag o Martin bo i Stockholm halva året o Grekland hakva perfekt uppläägg,nära till Turkiet dessutom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *