Bungalows på Gran Canaria

Idag ett tips om ett prisvärt bungalow hotell på Gran Canaria.
Vista Oasis Maspalomas Gran Canaria

Vista Oasis***

Trevlig bungalowanläggning med bar, restaurang, tennisbana, stor solterass och pool. Lägenheterna är utrustade med separat sovrum, barkök, badrum, balkong/terrass, satellit-TV med 20 kanaler 1 svensk kanal SVT Europa (mot avgift). Bäddsoffa i vardagsrummet för tredje och fjärde person. Städning 3 ggr, byte av lakan 1 gång och handdukar 2 ggr per vecka. Gratis buss till stranden ett par gånger dagligen. I receptionen finns internetservice mot avgift samt en mindre livsmedelsaffär.

Pris:  fr. 311:-/ natt för en lägenhet med 2 rum

Se alla våra hotell på Gran Canaria här. 

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Önskeresan – Europa- vinnare

Än en gång har vi läst alla fina, personliga och trevliga kommentarer/önskningar....
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *