Hotell i Goa, Indien

Idag några tips på hotell vid det Arabiska havet i härliga Goa, Indien. Vill du veta mer om Goa, läs gärna vårt inlägg här.

Här ser du alla våra hotell i Goa, Indien.

Boka Don Joao Resort i Goa via Flygstolen.se

Don Joao Resort **
är centralt beläget vid Anjuna, Norra Goa, bara 1,5 kilometer från Nine Bar, loppmarknaden och lördag natt marknaden. På hotellet finns reception, restaurang, bar, pool, butik och tvättmöjligheter etc. Rum med balkong och WC / varmt vatten, två sängar, kylskåp och minibar, kabel-TV, telefon och rumsservice.

Pris: fr. 148:-natt/ dubbelrum

Boka hotell i Goa hos flygstolen.se

Phoenix Park Inn ***
ligger i Candolim/ Calangute Beach, 8 kilometer från Panjim och 45 minuters bilfärd från flygplatsen. På hotellet finns restaurang, bar, utomhuspool, butik, business center, gym, parkering, hälsoklubb och ayurvedisk massage. Rummen är luftkonditionerade med badrum/dusch, minibar, TV och telefon.

Pris: fr. 479:-natt/ dubbelrum

Boka hotell i Goa hos flygstolen.se

Dona Sylvia Beach Resort ****
Ligger i vackra anlagda trädgårdar som sträcker sig över 26 tunnland på södra kusten i Goa, 300 meter från Cavelossim Beach. På hotellet finns reception, restauranger och barer, en fullt utrustad konferenssal, pooler och barnpool, barnklubb, lekplats, gym, bastu, jacuzzi och mycket mer. Luftkonditionerade rum med alla moderna bekvämligheter som TV, kylskåp, bekväma interiörer i medelhavsstil, villor med verandor och terrasser på taket. Om du väljer alternativet “all inclusive” ingår alla måltider (frukost, lunch, middag och snacks) och måltidsdrycker som läsk, öl, vin, vatten och alkoholhaltiga drycker, alla av lokala märken. Drycker serveras från morgon till sen kväll.

Pris: fr. 1692:-natt/ superior dubbelrum OBS! ALL INCLUSIVE

 

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Antigua och Barbuda

Antigua och Barbuda är en östat i Västindien. De ingår i ögruppen...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *