Gordon Ramsay på Heathrow

Plane Food, terminal 5 Heathrow. Foto: Planefood
Plane Food, terminal 5 Heathrow. Foto: Plane Food

Idag sitter vår kollega Sabina, på terminal 5 på Heathrow och njuter av en förhoppningsvis fantastisk lunch på Gordon Ramsays restaurang Plane Food. Lovar att återkomma med en recension av restaurangen när hon är tillbaka från Mexiko som är hennes semesterdestination. (Det är hon värd!).

Det fiffiga med den här restaurangen är att man tagit hänsyn till att man kanske inte har tillräckligt lång tid att sitta ner och äta. Den ligger ju trots allt på en flygplats. Alternativet kallas Plane Picnic, helt enkelt en “matlåda” med Gordon Ramsays läckerheter att ta med ombord.

Har du vägarna förbi London, antingen som slutdestination eller på väg vidare ut i världen, hittar du all info här om du är sugen på att boka ett bord. Man serverar både frukost, lunch, a la carte, erbjuder barnmeny och en fin vinlista. Om du varit där själv, kommentera gärna nedan!

Vi önskar dig en mysig helg!

Plane Food, terminal 5 Heathrow. Foto: Planefood
Plane Food, terminal 5 Heathrow. Foto: Plane Food
Plane Picnic - mat att ta med. Foto: Planefood
Plane Picnic - mat att ta med. Foto: Plane Food

 

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Recept från Kenya

Många har följt vår gästbloggare Jarle Furali på äventyr i Kenya. Vi...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *