Sur, West Hollywood

Foto: Sur Restaurant & Bar
Foto: Sur Restaurant & Bar

Om du sett Housewives of Beverly Hills är Lisa Vanderpump ett bekant ansikte. Hon och hennes man Ken Todd driver bl.a två framgångsrika restauranger i Los Angeles. Villa Blanca i Beverly Hills och SUR i West Hollywood som vi tänkte titta lite närmare på idag. Lisa berättar “Mitt motto i livet är att hitta något som du älskar att göra och du kommer inte behöva arbeta en dag i ditt liv”.

SUR – Restaurant & Bar ligger på 606 North Robertson Blvd i West Hollywood. Här kan du både äta lunch och middag, sitta på verandan, i loungen, baren eller vid de mysiga middagsrummen. Bordbokning går bra, via telefon eller nätet (fast webbtjänsten ligger nere för tillfället).

Köket är internationellt med goda sallader, pasta, risotto och varmrätter baserade både på lax, kyckling och fina köttbitar. Aktuella menyer hittar du via länken ovan. Vi önskar dig en fin start på veckan.

Foto: Sur Restaurant & Bar
Foto: Sur Restaurant & Bar
Foto: Sur Restaurant & Bar
Foto: Sur Restaurant & Bar
Foto: Sur Restaurant & Bar
Foto: Sur Restaurant & Bar
Foto: Sur Restaurant & Bar
Foto: Sur Restaurant & Bar
Foto: Sur Restaurant & Bar
Foto: Sur Restaurant & Bar
Foto: Sur Restaurant & Bar
Foto: Sur Restaurant & Bar

 

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Budapest – internationellt nattliv

Välkommen till Budapest – Ungerns huvudstad med 1,7 miljoner invånare. Här upplever...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *