Isla Holbox, Mexiko

Foto: Privat

Underbara solnedgångar. Foto: Privat

After beach? Foto: Privat
After beach? Foto: Privat

Idag kommer mer bilder från den underbara ön Isla Holbox i Mexiko. Du hittar mitt tidigare inlägg här.
Ön har ett litet centrum som var väldigt mysig med massa små låga hus i regnbågens alla färger. Det finns gott om restauranger och några små butiker. Deras glass är väl värd att testa och gjord på inhemska råvaror.

Efter Holbox var vårt mål New York och vi var inte så sugna på att åka båt, sedan buss 3,5 h till flygplatsen i Cancun för att sedan flyga till New York. Vi träffade ett par på hotellet och fick veta att killen skulle flyga från ön samma dag som vi skulle lämna. Flyga? Fanns det ett alternativ till båt och buss? Vi nappade direkt även om detta alternativ var mycket dyrare än buss men vi fick en halv dag till på denna paradisö.

Väl framme vid flyget fick vi oss en liten chock, planet var pyttelitet! Det var vi tre och piloten samt våra två väskor som fick tryckas in för att få plats. Startbanan bestod av grus, och jag hade fjärilar i magen. Men shit vilken rolig och häftig upplevelse! Utsikten från planet var underbar och flygturen tog endast 20 minuter.

Isla Holbox är ett av de vackraste semestermålen jag varit på. Det är ett perfekt resmål för paret på semester eller barnfamiljen. Jag vill åka tillbaka!!

//Anna

Taxistation. Foto: Privat

En mysig liten restaurang. Foto: Privat

Liten smyckesbutik. Foto: Privat

Alla ska få plats. Foto: Privat

Underbart vatten! Foto: Privat

Foto: Privat

Minsta planet jag någonsin flugit med! Foto: Privat

 

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Sydafrika – Kapstaden del 2

Igår började vi berätta lite om Kapstaden, en spännande och otroligt vacker...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *