The Revere, Boston

Lobbyn som tar emot gästerna. Foto: The Revere, Boston
Lobbyn som tar emot gästerna. Foto: The Revere, Boston

Den 18:e april 1775 blev Paul Revere’s midnattsritt legendarisk. Han var en silversmed som kom att spela en mycket viktig roll i det amerikanska upproret mot kungariket Storbritannien. Nu debuterar en ny Revere i Boston. Hotell The Revere ligger i centrum av Boston med 325 rum, 30 deluxe sviter och en presidentsvit uppe på den 24:e våningen med en vidsträckt utsikt över stadens siluett.

Just nu pågår arbetet för fullt med att slutföra de sista detaljerna inför den stora öppningen 18:e april 2012 som sammanfaller på dagen med den berömda midnattsritten. Vi har fått två fina bilder från hotellet, lobbyn samt ett av de 325 rummen som alla har en stor balkong med fin utsikt över Boston.

Sugen på att se vårt utbud av hotell i Boston? Klicka här.

Vi önskar dig en fin tisdag!

Ett av de fina 325 gästrummen. Foto: The Revere, Boston
Ett av de fina 325 gästrummen. Foto: The Revere, Boston

 

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Gotland – raukar och källor

Följ med till Fårö, Sveriges åttonde största ö, norr om Gotland. Här...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *