Medelklasshotell i Nice

Goudod *** Nice, Frankrike

Ett charmigt 3-stjärnigt hotell beläget mitt i Nice, ett par steg från den stora shoppinggatan avenue Jean Médecin, bara ca 10 min gångavstånd från gågatan Promenade des Anglais (vid stränderna) och Place Massena. Till flygplatsen är det 8 km. Hotellet har lobbybar, frukostrum, internet, hiss och parkering (extra avgift). Gästerna kan utnyttja några faciliteter som pool, uppvärmd Jacuzzi, fitnessrum, mötesrum, restaurang och bar på Splendid Hotel (ligger bredvid hotellet). Rummen är utrustade med luftkonditionering, TV, telefon, minibar och badrum med hårtork.

Pris fr. 1059:-/ natt del i dubbelrum inkl. frukost

Se alla våra hotell i Nice.

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Vinn resa för två till Berlin

Den 3:e juni 2012 öppnar Berlins nya storflygplats, BER, för trafik. Den...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *