Neals Yard Salad Bar


Färgstark och mysig. Neal's Yard Salad Bar i London. Foto: muymia
Färgstark och mysig. Neal's Yard Salad Bar i London. Foto: muymia

Välkommen till Neal’s Yard Salad Bar i Covent Garden, London. Mitt i London ligger det här färgstarka vattenhålet där man specialiserat sig på vegansk och vegetarisk mat men det finns även kött för dig som föredrar det.

Även om du inte är ute efter lunch eller middag är det här ett mysigt ställe att gå till för att ta en kopp kaffe eller te. Här serveras även den populära varma chokladen med ingefära som självklart är färskriven och serveras med kvalitetschoklad.

Det som drar allra mest är dock den dolda-away känslan och den färgstarka miljön. En härlig kontrast mitt i en av världens mest omtyckta städer.

Att hitta hit
Neal’s kan vara lite knepigt att hitta, men värt en ansträngning, eftersom det här är en av de mest intressanta delarna av Covent Garden. Neal’s ligger något undanstoppat innanför en liten gränd, bara 10 minuters promenad från Covent Gardens tunnelbanestation på Picadilly Line. Den faktiska adressen är 1, 2, 8-10 Neal,s Yard. En bra karta finns på deras hemsida här.

Trevlig fortsättning på dagen!

// Madeleine

Mysigt och färgglatt. Foto: Julie

Mysigt och färgglatt. Foto: Julie
Populärt och lite hemligt. Foto: onlondontime.com
Populärt och lite hemligt. Foto: onlondontime.com
Foto: Neal's Yard Salad Bar
Foto: Neal's Yard Salad Bar
Skrivet av
Mer från Flygstolen

Helsingfors – ännu en solig dag

Även idag blev det en stor frukostbuffé med utsikt över torget. Då...
Läs mer

1 Comment

  • Hi,any chance to get the first picture on thus site in original size? I love it very much and would like to have it on my wall. It is already my profile picutre on FB. All the best, Aleksandra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *