Malibu

Hej! Jag heter Maria Tornberg och de senaste sex åren har jag jobbat som skådespelare i Los Angeles. På sista tiden har jag även börjat regissera kortfilmer och fotografera porträtt. Los Angeles är stort och det är lätt att hamna i turistfällor och därför ska jag de kommande fredagarna dela med mig av mina favoritställen.

Denna veckan tänker jag berätta om Malibu, surfarnas och mitt paradis. Jag bor i West Hollywood men kör ut till Malibu nästan varje helg. Jag rekommederar att ta Sunset Boulevard som slingrar sig genom ett vackert landskap fram till strandvägen, Pacific Coast Highway. Malibu är en lugn, lyxig strandby med cirka 20 000 invånare. Stränderna är inte lika packade som i Santa Monica och här kan man dagligen se delfiner, sjölejon, sälar och pelikaner. Min favoritstrand är Carbon Beach, även kallat “Billionaire’s beach” som har två ingångar mellan kändisarnas stora, vackra strandhus.

Malibu Beach Inn ligger mitt på Carbon Beach, precis vid strandkanten och är ett litet mysigt Boutiquehotell med fyrtiosju rum.

www.malibubeachinn.com

Malibu Beach Inn på Carbon Beach. Foto: Maria Tornberg

Njut av en härlig lunch med utsikt över havet. Här serveras det färska råvaror och vin från Kalifornien.

Malibu Beach Inn. Foto: Maria Tornberg

Malibu Country Mart ligger ca 5 minuter ifrån Carbon Beach och är ett familjevänligt shoppingcentrum med mysiga restauranger, affärer och en biograf. Jag älskar att strosa omkring efter en dag på stranden, njuta av bergsutsikten och sedan en middag på en av de många restaurangerna.

Malibu Country Mart Foto: Maria Tornberg
“Kulissen” bakom Malibu Country Mart. Foto: Maria Tornberg

Butikerna är unika och exklusiva och även om man inte har stora plånboken är de värda att strosa omkring i.

Maxfield. Foto: Maria Tornberg
James Perse. Foto: Maria Tornberg
Cindy Crawfords make Rande Gerber nyöppnade Cubanska/Mexikanska restaurang Cafe’ Hubana bjuder på jordgubbsmojitos och smarriga Tacos. En familjevänlig restaurang med karaoke på tisdagskvällar.

Cafe' Habana. Foto: Maria Tornberg

Ahhhh, Tra Di Noi. Bästa Italienska restaurangen i Malibu. Jag älskar deras pasta Carbonara och söndagsbufeen är inte att leka med. Bästa avslutningen på en lång härlig helg.

www.tradinoimalibu.com

Tra Di Noi. Foto: Maria Tornberg

Det var allt för denna veckan. Jag återkommer nästa fredag med lite nya tips om Los Angeles.

Kram!

//Maria Tornberg

Mer från Maria Tornberg

Sunset Plaza, West Hollywood

Sunset Plaza är ett eklusivt shoppingcentrum på Sunset boulevard i West Hollywood som...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *