Tips på boende i Barcelona

Välkommen till Barcelona! Huvudstad i spanska regionen Katalonien. Här erbjuds en fantastisk blandning av storstadspuls, kultur, mat, sol och bad. Kända kyrkan Sagrada Familia, Park Guell och La Pedrera av arkitekten Antonio Gaudi, fotbollsarenan Nou Camp – FC Barcelonas hemmaplan, har ett intressant museum likaså finns det museer för konstnärerna Picasso, Miro och Salvador Dali.

Butiker finns det i otal, många längs gågatorna vid Plaça de Catalunya och Las Ramblas. Det är enkelt att ta sig runt via tunnelbanan som har luftkonditionering. Vi har tidigare skrivit om Barcelona här.

Nedan två tips på hotell där vi bott och kan rekommendera! Se alla våra hotell i Barcelona här. 

Barcelona Princess - bra hotell i Barcelona

Barcelona Princess ****
Endast 500 m från stranden och med goda buss- och tunnelbaneförbindelser till övriga stadsdelar, de gotiska kvarteren, Las Ramblas, olympiska hamnen, Sagrada Familia, Casa Batllo, Guell-parken och Montjuich-berget. På hotellet finns reception 24h, bar/lounge, restaurang, mötes/konferensrum, pool, gym, jacuzzi, bastu, parkering och tvättservice. Hotellrummen har badrum/dusch, luftkonditionering, internet, safe, hårtork, minibar, telefon och kabel-TV.

Pris fr. 1012:-/dubbelrum

 boka aranea hotel i barcelona med flygstolen

Aranea  ***
Aranea är ett trevligt 3-stjärnigt hotell, som ligger 200 m från Sagrada Familia. Hotellet har bar, restaurang, Wi-Fi och tvätt. Rummen är utrustade med luftkonditionering, telefon, satellit-TV, minibar, safe (extra avgift) och hårtork.

Pris:
fr. 878:-/natt & dubbelrum inkl. frukost

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Thai Airways

För drygt två veckor sedan klev jag och min 13-årige son ombord...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *