Sommartider

Foto: www.rouming.cz
Foto: www.rouming.cz

Måndag och ny vecka! Jag vet inte hur du känner men jag och mina kompisar här på flygstolen börjar känna att sommaren närmar sig och med den lite ledighet. Någon är på väg utomlands, någon annan ska pyssla på landet och själv ser jag fram emot att bara umgås med sonen, ta dagarna som de kommer och kanske ta en resa ner i Europa för lite sol och bad. Sverige är ju fantastiskt, speciellt när det är fina sommardagar, men man vet ju aldrig hur sommaren blir och man vill ju gärna hinna få i sig lite D-vitamin ;) Det är konstigt men med vackert väder tycks leendet växa, både på in- och utsidan.

Hoppas din vecka får en fin början!

// Madeleine

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Underbara Hawaii

Hawaii är USA’s 50:e delstat sedan 1959. Den ligger långt ut i...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *