Flygstolens nya sajt

I torsdags släppte vi vår nya sajt – något vi jobbat med sedan flera månader tillbaka. Jag har gjort designen och mina kollegor inne på IT – Joel Hervén, Fredrik Olsson och Johannes Gudmundsson har utvecklat. Det har tagit sin goa tid. Mycket att tänka på, olika scenarier att försöka förutse och ett flöde som ska kännas enkelt tillika tilltalande. Jag tänkte berätta om några nya finesser som jag hoppas du kommer gilla :) Samtidigt vill jag passa på att önska dig en fin vecka – snart juni!

1. Snabbsök

Genom att hålla din pekare över orden i menyn – får du upp en snabbsökruta. I denna kan du se topplista, dina sökningar, sol & bad, familj, shopping, äventyr och vad andra har sökt på. Ett bra sätt att få en överblick och även tänkt att ge inspiration och idéer om du bara “fönstershoppar”.

Snabbsök - menu för snabb överblick
Snabbsök – meny för snabb överblick.

2. Sök från dubbla avreseorter

Om du vill söka från två olika avreseorter på en gång för att sedan kunna jämföra vilket pris och vilka avgångar som passar dig, klickar du bara på “sök dubbla avreseorter”.

För att hitta de bästa priserna – klicka i “Sök flexibelt” så får du tillgång till en flexkalender där du ser prisskillnader på närliggande orter.

Sök från dubbla avreseorter
Sök från dubbla avreseorter – sök flexibelt.

 3. Jämför hotell & hyrbil

Om du klickar på “jämför” när du tittar på hotell eller hyrbil, hamnar dina val i en varukorg till höger. Där kan du sedan jämföra dina val på ett överskådligt och enkelt sätt.

Jämför hotell och hyrbil på ett överskådligt sätt.
Jämför hotell och hyrbil på ett överskådligt sätt.

4. Översikt

Nyfiken på att se vilka världsdelar, länder och destinationer vi flyger till? Under fliken “resmål” finns en enkel navigation som visar alla orter och även aktuella temperaturer.

Överblick - resmål. Världsdelar, länder och destinationer.
Överblick – resmål. Världsdelar, länder och destinationer.
Skrivet av
Mer från Flygstolen

Vinn professionella hårvårdsprodukter

Hej lördag och lucka 11! Här döljer sig två fina hårvårdspaket från...
Läs mer

2 Comments

  • Störigt att den utgår ifrån att man vill åka från Stockholm default. Sedan förstår jag inte vitsen med att ha olika cookies för flyg och paketresor. Vill man åka från CPH när man söker efter en flygbiljett så vill man förmodligen också åka från CPH när man söker paketresa. Man kan iaf. sätta båda till samma om en av dem inte är satt ännu. Lite mer user friendly så.

    Sedan föredrar jag pilar för att växla månad.

  • Hej, tack för feedback. Jag har precis pratat med killarna på IT som håller med om att ditt förslag om att låta sök flyg/paket utgå från samma destination är bra och användarvänligt. Vi ändrar! Default är ifyllt Stockholm eftersom en överväldigande majoritet av våra kunder reser därifrån. Tack än en gång och glad sommar! // Madeleine Flygstolen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *