Hotel Taburiente, Teneriffa

Tredje natten på Teneriffa bodde vi i huvudstaden Santa CruzHotel Taburiente. Detta är ett trestjärnigt gammalt hotell från 1966 placerat mitt i Santa Cruz. Hotellet har totalrenoverats och uppdaterats och är nu mycket modernt samt elegant. Första känslan när jag kom in var lyx och inte alls ”bara 3 stjärnigt” men jämför man med de 5-stjärniga hotellen vi bodde på så kom ingen butler och hämtade väskan och det låg inga broschyrer, shampoo etc. på rummet. Servicen var så klart inte lika bra men de i receptionen var mycket trevliga och gav snabb service.

Hotel Taburiente, centralt i Santa Cruz. Foto: www.flygstolen.se
Entrén. Foto: Privat

Rummet var stort och modernt inrett, minus var att rummet inte hade något fönster. Annars fanns här luftkonditionering, Wi-Fi, TV, säkerhetsfack, badkar och hiss. Jag körde ett snabbt träningspass i träningsrummet och det var riktigt dåligt. Poolområdet och terrassen däremot som låg uppe på taket var jättefint. Hotellet har även en laid-back loungebar där det är värt att ta en drink även om man inte bor på hotellet. Frukosten var bra, stort utbud och det fanns det vanliga.

Dubbelrum på Hotel Taburiente. Foto: Privat
Toalett med badkar. Foto: Privat
Poolområdet på takterrassen. Foto: Privat
Utsikten från takterrassen. Foto: Privat

Jag tycker att detta hotell var mycket bra om man vill bo centralt i Santa Cruz.

Dubbelrum fr. 1031kr/natt

//Anna

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Bergsklättring i Sydafrika

Nu i denna kalla vintertid längtar man ju bort till värmen såklart....
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *