Hotel Botanico & the Oriental Spa Garden

Sista natten på Teneriffa bodde vi på femstjärniga spahotellet Hotel Botanico & The Oriental Spa Garden i Puerto de la Cruz. Inrett i thailändsk stil, med underbara trädgårdar och spaavdelningen med utomhus pooler och stort gym passade mig perfekt i smaken.

Alla rum och sviter har utsikt mot Atlanten eller vulkanberget Teide. Rummen har badkar/dusch, luftkonditionering, Internet, TV, minibar, hårtork, minibar och balkong/terrass. Fyra A-la-Carte restauranger finns på hotellet och vi åt middag på kvällen i den spanska, La Parilla. Maten var utsökt och servicen på topp, kocken kom till och med ut och hälsade.

Lobbyn på hotellet. Foto: Privat
Hotellrummet. Foto: Privat
Utsikten från mitt hotellrum mot Atalnten och hotellets lill golfbana. Foto: Privat
En av sviternas stora terrass med tillhörande jacuzzi. Foto: Privat

Hotellet har även bar/lounge, konferens-/mötesrum, businesscenter, tvättservice, och parkering. Spaet ligger i den tropiska trädgården och är utsett till bland de bästa i Europa och kombinerar moderna behandlingar med gamla orientaliska traditioner. Den subtropiska trädgården har en yta av 25 000 kvadratmeter och är fylld med ett fantastiskt utbud av träd, tropiska blommor och växter samt en liten sjö med karpfiskar.

Spaavdelning. Foto: Privat
Botaniska trädgården. Foto: www.hotelbotanico.com

Detta var mitt favorithotell på Teneriffa av de fyra vi bodde på. Direkt när man steg in i lobbyn fylldes man av lugn och ro. Alltså det perfekta hotellet för den som vill ha lyx och hög service i en avslappnad samt lugn miljö.

Pris från 1700kr/natt i dubbelrum de Luxe inkl frukost

//Anna

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Dag 1 i Köpenhamn.

God morgon fredag! Tidigare i veckan tog jag och sambon oss iväg...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *