Mobil resplan

Resplan direkt i din mobil!
Resplan direkt i din mobil!

Resplanen hjälper alla resenärer att fatta smartare beslut på vägen. Den innehåller alla dina flygbokningar, men även relevant information om hur du kommer från dörr till dörr. Sådan information kan vara taxinummer i Istanbul, priser och tidtabellen för expresståget i Oslo, eller hur man köper bussbiljetter i Paris. Mindre stress och ökad effektivitet, till en lägre kostnad!

Reseplaneraren är en webbapplikation och kan därför användas av alla mobiltelefon med en webbläsare. Den bästa grafiska upplevelsen avnjuts på en smartphone som iPhone eller Android. Äldre mobiler kan fortfarande komma åt samma innehåll och få all information som behövs.

Tillgänglig offline!

Undvik roamingavgifter i utlandet med hjälp av reseplanerarens offline-läge. Alla reseplaner, information och kartor finns tillgängliga. Offline-läget fungerar på alla smartphones. Nödvändiga uppdateringar som flygförseningar skickas via SMS till alla mobiltelefoner.

Har du någon gång varit stressad av att vara fast i trafiken i rusningstid på väg till flygplatsen? Då är en mobil reseplan något för dig!

När du köper din resa hos oss, får du alltid flera alternativ av tilläggsprodukter i beställningsflödet. Här kan du välja att t.ex. skaffa reseförsäkring, konkursskydd och/eller den mobila resplanen.

Vill du veta ännu mer om resplanen? Den är framtagen av det svenska företaget mTrotter. På deras sida hittar du mer info.

Fortsatt trevlig tisdag!


Skrivet av
Mer från Flygstolen

Bungalows på Gran Canaria

Idag ett tips om ett prisvärt bungalow hotell på Gran Canaria. Vista...
Läs mer

1 Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *