En resa till Malaga

Vi på flygstolen välkomnar en ny vecka och en ny måndag med nya möjligheter.

Trots vår positiva inställning är inte måndagar mångas favorit, för att lätta upp stämningen låter vi er följa med på en liten snabb tur till Malaga.

fantastik utsikt över Malaga. Bilden är lånad ifrån :http://cheapholidaysinspain.net

Malaga är en hamnstad som ligger i det spanska området Andalusien.  Det är en stad som är känt för sitt underbara klimat med ca 300 soldagar om året.

Staden bjuder på en känsla av välkomnande, du hittar stadsliv med spanska tapasrestauranger runt varje hörn, glass i mängder, en fantastisk hamn där många majestätiska båtar har lagt till och inte minst atmosfären som alla turister och bybor bjuder på. Det känns som en typisk spansk stad där allt går i ett lugn. Det är siesta, drinkar,prat och historia som gör stämningen så perfekt. Du hittar vackra byggnader, fontäner och trädgårdar i denna stad och med lite tur kanske du hittat precis rätt datum för att se en av många karnevaler.

Malaga är en bra resa för hela familjen, det finns mängder med sandstränder som bjuder på klart fint vatten och mjuk sandstrand, du kan prova på vattensporter eller åka med på en båttur om det skall vara lite mer fart på dagen. Utanför stadens kärna ligger vingårdar som är väl värda ett besök och något man inte skall missa är en tur till det stora Picassomuseet som lockar många turister varje år.

Något som borde göras under en vistelse i Malaga är att ta en halvdag för att besöka droppformations grottan i Nerja. Detta skall vara en majestätisk grotta med stora valv och det tar ca en halvtimme att gå runt för att se allt vad den har att bjuda på. Glöm inte att stanna för att äta paella på restaurangen Ayo strax nedan för grottan längst strandpromenaden.

Bild från grottan i Nejra. lånad från:http://pyrobritt.blogg.se

Flyg

Prisexempel 16-23 Augusti.

Stockholm/Bromma (BMA), Sverige » Malaga (AGP), Spanien: 2096:-
Hotell

Prisexempel 16-23 Augusti.

Hotell Krista ***

3063 per pers / del i dubbelrum.

Fortsatt trevlig måndag önskar flygstolen!

/ Caroline

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Äventyrsvecka – Utforska grottor

Världens längst kända grottsystem Mammoth Cave National Park ligger i Kentucky USA....
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *