London och OS!!

Vi på Flygstolen.se har kollat priserna för er som brinner för sport!

Som vi alla vet är OS i London i full gång och för många är detta en resa som inte går att missa!

25 juli – 12 augusti  är det full fart i London, mer än vanligt och man kan njuta av den spänning som tjuder kring staden! Även om man inte har biljetter in på själva området eller för en tävling går det att njuta av tävlingarna ändå,Triathlon och simmning hålls i Hyde park – där kan man njuta av en picknick och samtidigt känna sig delaktig i det spännande os-spel som pågår.  Även cyckling, marathon, simningsmarathon m.m hålls öppen för allmänheten när de tävlande når Londons gator.

Mer info om vart tävlingarna hålls hittar du här!

FLYG:

Köpenhamn (CPH), Danmark » London/Heathrow (LHR), Storbritannien

Från: 1675 kr/vuxen

Stockholm/Arlanda (ARN), Sverige » London/Gatwick (LGW), Storbritannien

Från: 1721 kr/vuxen

Göteborg/Landvetter (GOT), Sverige » London/Gatwick (LGW), Storbritannien

 Från : 1552 kr/vuxen

 

 

Såhär låter det från SVT:s Medaljhopp!

utklipp från : http://www.svt.se/os/karlssons-tio-svenska-medaljhopp

SVT Sports friidrottskommentator Jonas Karlsson tror på sju svenska medaljer vid OS i London. Här är de tio främsta svenska medaljhoppen enligt honom:

1. Sarah Sjöström (simning) – Högstanivån räcker för minst en medalj. Sjöström har fler chanser än någon annan – sex stycken distanser.

2. Rolf-Göran Bengtsson (hästhoppning) – Han har radat upp toppresationer och toppar världsrankingen. Det om något legitimerar ett favoritskap.

3. Therese Alshammar (simning) – Alshammar är den jag mest unnar en guldmedalj. Hon har länge visat att hon är mogen för ett OS-guld.

4. Sofia Mattsson (brottning) – Bakom överlägsna (Saori) Yoshida är det öppet och Mattsson har vad som krävs för att ta den första svenska kvinnliga OS-medaljen.

5. Jimmy Lidberg (brottning) – Skador har stört uppladdningen för Lidberg, men att kapaciteten finns råder det inget tvivel om. Håller kroppen tror jag han håller förväntningarna.

6. Anna Laurell (boxning) – I London krävs bara två segrar för att nå semifinal. Väl där är medaljen nära.

7. Håkan Dahlby (skytte) – Dahlby har haft stora förväntningar på sig förr och misslyckats. Har han rätt fokus den här gången kan han bli en outsider i London.

8. Marcus Oscarsson och Henrik Nilsson (kanot) – De har både rutin och fysik för att paddla rakt in i historieböckerna. Frågan är om hungern finns.

9. Emma Johansson (cykel)En vådlig vurpa i vintras gjorde OS-starten osäker för Emma Johansson men hon kom snabbt tillbaka. Hennes resultat den här säsongen gör att hon inte kan räknas bort från medaljstriden.

10. Michel Tornéus (längdhopp)Det krävs nog inga monsterlängder för att ta medalj och Michel har alla chanser att prestera bra.

Här dundrar Sverige in under invigningen. Rolf-Göran bengtsson var Sveriges Fan-bärare under fredagskvällen. bild lånad ifrån : http://sport.se.msn.com/os2012/nyheter/photopage.aspx?cp-documentid=250710712

På bilden ser vi Rolf-Göran Bengtsson som fan-bärare för Sverige under fredagsnatten, följt av alla våra svenska elitidrottare!

 

Det blir dock inte något så roligt som en resa till Lodon för min del, men jag kommer sitta klistrad framför tv:en varje kväll för att se det sista och även repriser .

GO SVERIGE!!

/ Caroline

 

 

 

Taggar i artikel
, , , , , , ,
Skrivet av
Mer från Flygstolen

Tillbaka till kontoret

Det var många som tyckte det var lite kul att få se...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *