Ny på jobbet

Bild på Katarina Jardenberg på tåget till Soller, Mallorca
Bild: En glad restoka åker tåg på Mallorca för ett par veckor sedan. Och nej, det går tyvärr inte att flyga mellan Palma och Soller ;)

Äntligen sitter jag här vid tangenterna, med er på andra sidan skärmen, redo att inleda vår spännande resa tillsammans. Idag börjar jag som ansvarig för marknadsföringen här på Flygstolen, och ni som på olika sätt hänger med oss på nätet är min viktigaste och käraste arbetsuppgift. Jag säger tack redan nu, tack för att ni finns.

Mitt namn är Katarina Jardenberg och jag är en nörd. En resenörd, en marknadsföringsnörd och en internetnörd i stort. Så jag är helt säker på att jag kommer att trivas här, Flygstolen är verkligen en perfekt arbetsplats för mig.

Helt kort om min bakgrund. Jag har arbetat i 20 år med marknadsföring i dess olika former, men framför allt i den tunga mediebranschen. Jag har varit annonssäljare och digital specialist på Helsingborgs Dagblad, regionansvarig på aftonbladet.se och försäljningschef för digitala medier på Sydsvenskan. Närmast kommer jag från ett jobb som ansvarig för digitala- och sociala medier för Helsingborgs Symfoniorkester och Konserthus. Är alltså lite kulturtant också.

Så, jag satt redan på ett fantastiskt roligt jobb och där hade jag säkert varit kvar länge än – om det inte vore för att Linda, VD på flygstolen, bjudit på lunch och berättat om den här möjligheten. Jag kände så klart till Flygstolen sedan tidigare, och var redan imponerad över det fantastiska arbete man gör här. Att få vara med och utveckla bolaget vidare kändes som en oemotståndlig utmaning. Och så älskar jag, som sagt, att resa. Och resor är ju ytterst det vi handlar om, det enda som är riktigt viktigt för oss på Flygstolen. Underbart!

Privat brukar jag beskrivas som en glad liten skit. Idag har jag precis fyllt fyrtio och bor i fantastiska Ramlösa Brunnspark med min man och en son som snart fyller arton. Inredning och internet gillar jag att kombinera så en del av min fritid har ägnats åt att både driva egen e-handel och skriva om andras. Olika företag och organisationer har anlitat mig som sajtbyggare, föreläsare och utbildare och jag trivs verkligen när jag får arbeta med de digitala och sociala medierna. Och så är jag totalt hooked på pinterest.

Mina favoritresmål är många, men en återkommande favorit är att åka till NYC på hösten, precis över Thanksgiving, på fjärde torsdagen i november. Men det har inte så mycket med själva högtiden att göra (även om jag älskar kalkonmiddagen) utan mer med shoppingen som börjar dagen efter. Den fredagen kallas Black Friday och är den absolut största shoppinghelgen i USA. Många butiker öppnar redan kl 05.00 och stänger inte förrän närmare midnatt. Det är som en trippel maraton för oss shopaholics. Fantastisk rea, fantastisk upplevelse, i en fantastisk stad. Och där har ni mig i ett nötskal.

När det gäller min ambition för Flygstolen så har jag naturligtvis tusen idéer. Men det känns alldeles för tidigt att säga något, jag måste börja med att lyssna. Lyssna på mina kolleger och våra partners, men framför allt lyssna på er – våra kunder. Så berätta gärna i en kommentar här nedan, på vår facebooksida som vi nu har öppnat för kommentarer eller i ett mail till mig. Berätta vem du är och vad du tycker vi ska göra för att ditt resande ska bli ännu bättre, för att vi ska bli ännu bättre och för att fler ska få reda på hur bra vi är. Let’s talk!

Taggar i artikel
,
Skrivet av
Mer från Katarina

Bara Barcelona

Om du bara fick välja ett ställe att åka till skulle vi...
Läs mer

2 Comments

  • Kul! Flygstolen har ju länge varit bäst på sociala medier i svensk resebransch. Stort lycka till!

  • Hej Mattias.

    Tusen tack för ditt grattis. Flygstolen är duktiga, kreativa, framåt och jobbar helt rätt med nya verktyg och nya sätt. Helt orädda vilket jag gillar. Testar man inte så får man inget veta eller hur? Sen är det ett härligt gäng bakom kulisserna. Lite därför jag valde att gå hit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *