Virgin Atlantic – UpperClass

På min hemresa med Virgin Atlantic fick jag förmånen att testa Upperclass, Virgins egna businessclass. Los Angeles flygplats bjöd inte på mycket kul men däremot blev det desto mysigare inne i flyget. Virgin Atlantic är ett brittiskt bolag och startades av Richard Branson. Champagne serverades direkt vid påstigning samt ett litet “surviver kit” med tandborste, tandkräm, strumpor och annat som är bra att ha.

Virgins Upperclass Foto: Linda Bjernstål

Virgins businessclass bjuder på flatbeds, det vill säga stolar som kan bli helt platta som min säng där hemma:) Den bäddas när man vill och man får en egen pyjamas att krypa ner i, wow! Det var inga problem att sova här och det var en fantastisk känsla att faktiskt vara helt utvilad när vi var framme på London/Heathrow. Frukost serverades när jag vaknade och jag kunde få precis vad jag vill, lyxigt!!:)

Skön vila för fötterna, mys:) Foto: Linda Bjernstål

Maten var jättebra flera olika menyer att välja från, väldigt bra service, video on demand förstås. Om man tröttnar på film och mat kan man stå och hänga i Virgins egna bar och snacka med  passagerare och personal. Det gjorde jag:)

Baren på Virgins Upperclass, mysigt eller hur? Foto: Linda Bjernstål

Virgins Upperclass levererar och personalen gör halva resan – alltid med ett leende på läpparna och väldigt serviceminded.

Flygvärdinna och steward på Virgin Atlantic. Foto: Linda Bjernstål

Om man har lite pengar över och vill unna sig det där “lilla extra” kan jag varmt rekommendera deras Upperclass som var en fantastisk upplevelse.

Billigaste businessklassbiljetten ligger på ca 25000;- från både Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Virgins mellanklass Premium Economy ligger på 13500 från Köpenhamn, Göteborg och Stockholm ligger på 14500:-. Om du vill boka någon av dessa biljetter kontakta kundtjänst på 0771-290290 eller via mail info@flygstolen.se

Virgin Atlantic flyger till följande destinationer: New York, Miami, Boston, San Francisco, Washington, Chicago, Vancouver, Delhi, Mumbai, Johannesburg, Capetown, Lagos, Accra, Nairobi, Tokyo, Hongkong, Shanghai, Sydney och Dubai.

 

Ha en fin dag!

// Linda

Skrivet av
Mer från Linda

Mitt älskade Island

Inflygning över Island till Keflaviks flygplats var spektakulär, wow vilken inflygning och...
Läs mer

1 Comment

  • Hej! Vi ska flyga till Boston och jag är rejält flygrädd. Har nu tittat på Virgin Atlantics som verkar ok. Ser de fina bilderna här ovan är premium economy
    även ok? Ser lågt ut i tak.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *