Våra bilder är era bilder

Bild på vårt fotoalbum på flickr

Flickr är en webbtjänst för uppladdning av bilder och filmer, som även vuxit till ett stort community. Man skulle kunna kalla det ett av världens största fotoalbum. Här kan man dela med sig av bilder, kommentera, följa olika människor eller bara titta på bilder beroende på intresseområden. Du kan också hitta bilder som du fritt få lov att använda via Creative Commons.

Klart att vi på flygstolen måste hänga på Flickr. Visst handlar resan om att få vara där och då, att få känna, dofta, smaka och bara få insupa något nytt men det handlar också om minnena som vi har kvar när vi kommer hem. Minnen som vi samlar på och delar med oss av till andra. På Flickr kan vi se en hög aktivitet av just delning och öppenhet kring att låta andra få ta del av ens bilder. Vi vill ju inspirera er när det gäller att ta del av världen så som vi ser den, så låna gärna våra bilder till din hemsida, blogg, pinterest eller annat.

Alla våra bilder är fria att använda under Creative Commons erkännande. Det räcker alltså att du anger källa, gärna med länk tillbaka till oss där det är möjligt.

Ha skoj, hoppas du blir inspirerad

Skrivet av
Mer från Katarina

En doft av New York

Parfymhuset BOND NO 9 har ambitionen att skapa en unik doft, trendig...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *