Turkish Airlines expanderar


Bild: CC BY Philippe Clabots
Turkish Airlines är ett fyrstjärnigt flygbolag enligt Skytrax. Efter en ny undersökning bland 18 miljoner passagerare utsågs bolaget under Skytrax “World Airline Awards” till vinnare av “Bästa flygbolag i Europa”, “Bästa stolarna i Premium Economy” samt “Bästa flygbolag i Sydeuropa”. Det är inte illa att få så många utnämningar. Nu fortsätter Turkish Airlines att expandera sitt globala nätverk och passerar 200 destinationer. Höstens stora nyhet är att man fortsätter expansionen med Hurghada och Sharm el-Sheikh i Egypten. Sharm el-Sheikh får fyra flighter i veckan från och med 9 oktober. Redan veckan efter, den 17 oktober, är det Hurghada som står på tur med tre flighter i veckan. Alla sträckor skall flygas året runt, direkt från Istanbul, med goda förbindelser från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.

Du hittar mer information om resor, hyrbilar och hotell här.

 

 

 

Skrivet av
Mer från Katarina

Bli förförd av Florens

Bild: CC by Susanne Davidson Florens är en riktig turiststad där der...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *