Pinnar du på Pinterest?

En bild på våra album i tjänsten Pinterest

Pinterest är ny och rolig tjänst som snabbt såg till att skaffa sig över massor av hängivna fanns världen över. Den sägs ha vuxit fortast till 10 miljoner användare av alla tjänster på nätet, någonsin.

På Pinterest kan du organisera och dela alla snygga bilder på saker du gillar eller blir inspirerad av på internet och du kan också följa andra som gör samma sak. Du kan använda det för att planera ditt bröllop, renoveringar, samla inspiration till inredning, kläder, önskelistan eller organisera dina favoritrecept. Ja, jag är så klart en pinnare själv…

Du kan också följa oss här på Flygstolen. Här pinnar vi härliga bilder från världens länder, städer och annat som vi tror kan gillas av er. Ett kul sätt att se hur vi utvecklas över tid, vad vi gör och har varit.

Du kan också titta runt på andra användares anslagstavlor för att få inspiration av människor, företag med samma intressen som du. Jag gjorde tex sökningar  på orden Madrid och Thailand, och se vad jag hittade. Det bästa av allt är att det är väldigt enkelt att använda och formatet är riktigt, riktigt snyggt och hur kul som helst. Men tjänsten är också lite ifrågasatt och omdiskuterad, precis som allt annat som är intressant.

Välkommen att följa Flygstolen och pinna våra bilder.

Skrivet av
Mer från Katarina

Vinterns ljuvliga bastubad

Bilder: CC BY Katarina Jardenberg Det var en magisk värld som öppnades...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *