Efter sommar kommer höstlov (och sen kommer vintern…)

Bild från Palma, Mallorca

Vi tar oss hem från jobbet, äter vår middag och slocknar i soffan. Det är mörkt och kallt ute. Filten är långt över öronen och den ena filmen efter den andra flimrar förbi på TV:n. Det är dags att ta fram höstjacka, mössa, vantar och kängor, och nog känns det lite tungt ibland.

Men frågan är om vi behöver vänta på nästa semesterresa eller om vi kanske kan få komma iväg redan nu? Vi har i detta brev till er laddat med massor av höst och höstlovstips. Ett hett tips just nu är Spanien. Det finns massor att upptäcka där. tex Mallorca som både har bad, shopping i Palma, utflykter och natur i olika skepnader. Madrid är en annan favorit om man gillar konst, mat och musik har man deffintivt en resa att göra dit och Barcelona är ju alltid återkommande. En stad man återvänder till. Låt oss njuta av Spanien ett tag till.

Välkommen med din bokning!

Skrivet av
Mer från Katarina

New York-barer med utsikt

De här tipsen är skrivna av Olle Wästberg. Vi är glada och...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *