Höst i Spanien – äventyr för barnen och vuxna i Madrid

 

bild på rosa hus i madrid

Att resa med barn kan vara krävande, det vet vi alla men med bra förberedelser kan resan bli ett nöje för hela familjen. Gör resan spännande och se till att barnen är delaktiga redan från planering och packningen. I Madrid kan man få både vuxenliv och lek. Här kan man uppleva storstad tillsammans vilket gör det lätt att ta med barnen till Madrid. Nedan hittar du en lista på nöjesparker, Zoo, vandringsturer och annat smått och gott.

Ex på Flyg till Madrid från Köpenhamn:
Köpenhamn/Kastrup – Madrid med Lufthansa 1751:- 

Ex på Flyg till Madrid från Stockholm:
Stockholm/Arlanda – Madrid med Iberia 1978:- 

Ex på Flyg till Madrid från Göteborg:
Göteborg/Landvetter – Madrid med Lufthansa 2170:- 

Ex på Hyrbil i Madrid:
Hyrbilar i Madrid från 593:-  Hämtas på flygplatsen.

Ex på Hotell i Madrid:
Hotell i Madrid från 1272:- 

MADRID ZOO AQUARIUM
Madrid Casa de Campo är en av världens största djurparker och akvarium. Här hittar du djur från hela världen och kan bekanta dig med allt från den minsta insekten till de största däggdjuren.

WATER PARKS IN MADRID
Det kan vara varmt i Madrid, även långt in på hösten och då är kanske ett vattenland välkommet? Aquopolis de Villanueva de la Cañada och Aquopolis de San Fernando de Henares garanti vatten-packade nöje och underhållning för alla i familjen.

3 OLIKA STADSVANDRINGAR
Att åka till en storstad innebär ofta att man vill vandra genom städerna. esMADRID.com har tagit fram tre olika rundor som är anpassade för familjer med barn.

Runda 1: Hapsburg Madrid. Plaza Mayor, La Casa de la Panadería, El Arco de Cuchilleros, Plaza de Puerta Cerrada, Calle San Justo, Pasadizo del Panecillo, Basílica Pontífica San Miguel, the Church of San Pedro el Viejo, the Garden of the Prince of Anglona, Plaza de la Paja, the oldest shop on Plaza Mayor and the statue of Felipe II.

Runda 2: Royal Madrid. Puerta del Sol, Calle Arenal, the house of Ratoncito Pérez, the Church of San Ginés, Plaza de Isabel II, Plaza de Oriente, the Royal Palace, the Sabatini Gardens, the Gardens of the Campo del Moro and Plaza de Ramales.

Runda 3: Green Madrid. El Retiro Park and its history, the Puerta de Alcalá gate, the pond at El Retiro, the Glass Palace and its surrounding area, the Rosaleda rose garden, the gardens of Cecilio Rodríguez and the statue of the fallen angel.

Vandringarna och mer information hittar du här.

 

Skrivet av
Mer från Katarina

Fort Lauderdale ett semesterparadis att älska

Bild: CC by wallyg Vill du ha djurliv, stränder och kultur i...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *