Sunset Plaza, West Hollywood

Sunset Plaza är ett eklusivt shoppingcentrum på Sunset boulevard i West Hollywood som lockar kändisar och oss andra dödliga till sina butiker, restauranger och cafeer. Sunset Plaza ligger på båda sidorna av Sunset Boulevard mellan La Cienega boulevard och San Vicente.
Sunset Plaza
Sunset Plaza. Foto: Maria Tornberg
Sunset Strip
Sunset Strip. Foto: Maria Tornberg
Här kan spendera en hel dag. Och till skillnad från andra shoppingcentrum, ligger Sunset Plaza utomhus och alla restauranger har uteservering där man kan lata sig i solen och “people watch”. Börja dagen med en fika på Caffe Primo som  är en av de få autentiska Europeiska cafeerna i West Hollywood.
Caffe Primo
Caffe Primo. Foto: Maria Tornberg
Efter en smarrig latte och panino kan du gå vidare till det nya, trendiga, kändispackade Soulcycle för en spinningklass.
Soulcycle. Foto: Maria Tornberg
Behöver kroppshåret rensas upp? Wax bar erbjuder  “Between the cheeks” för 20 dollar, “Nose and ear” för 15 dollar och “Eyebrow wax” för 30 dollar.
Wax Bar Foto: Maria Tornberg
Och sedan varför inte gå över gatan och styla håret på Dry Bar, en salong som endast specialiserar sig på att föna och styla hår. Genomsnittpriset ligger på 30 dollar.
Drybar. Foto: Maria Tornberg
Drybar. Foto: Maria Tornberg
Nu är det shoppingdags i en av butikerna.
BCBGMaxAzria. Foto: Maria Tornberg
SAND. Foto: Maria Tornberg
Nu när du är vältränad, trimmad och stylad och utsvulten a’ la Los Angeles är tiden mogen för lunch på en av restaurangerna som ligger tätt bredvid varandra längs Sunset Boulevard. Franskt, japanskt eller kinesiskt, valen är många…
Le Petit Four. Foto: Maria Tornberg
Sushiya. Foto: Maria Tornberg
Chin Chin. Foto: Maria Tornberg
Caffe Primo är den enda restaurangen som inte är hundvänlig men de flesta restauranger tillåter hundar och bjuder  dem ofta på en skål vatten. Kesha fick följa med sin matte till Sunset Plaza idag. Visst är han stilig?
Kesha. Foto: Maria Tornberg
Parkering är gratis i den stora parkeringsplatsen i södra delen av gatan men se till att du flyttar bilen om du går utaför Sunset’s Plaza’s gränser. Skyltar är uppsatta för att hänvisa vart gänsen går och parkeringsvakterna är mycket stränga.
Ha en trevlig helg! Jag återkommer nästa vecka med fler tips.
Kram,
Maria


Visa Los Angeles på en större karta

Mer från Maria Tornberg

The Getty Museum

Hej och “Happy Friday!” som änglarna säger. Los Angeles är inte speciellt...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *