Topp 3 i Singapore, Universal Studios, Siloso Beach, Merlion Park

Bild på universal studios i singapore

1) Universal Studios i Singapore.
Absolut ingen tvekan om att det här stället kommer på första plats.
Om man gillar vanliga nöjesparker med roliga attraktioner så älskar man detta. Häftiga åkturer blandas med olika filmteman så som Madagaskar, Shrek, Jurassic Park, Hollywood och New York. Det vi blev mest imponerade av var en attraktion i “Sci Fi City”. Den hette “Transformers – the ride” och var en otroligt häftig simulator. Det var bara att sätta på sig 3Dglasögonen och åka iväg. Under ca tre minuter hann vi bli träffade av en bomb, bli kastade i luften och åka rakt ner från toppen av en skyskrapa i New York Hela vägen ner till marken. Vi skrek och vi älskade det, en fantastisk dag!

 

Bild från Sentosa Island

2) Siloso Beach i Singapore.
En strand som ligger på Sentosa Island. Vit sand och palmer är ingenting som två tjejer från kalla Sverige tackar nej till. Vi hade till och med tur att få besök av en utsökt apa. Den bodde i palmerna och vandrade runt på stranden.

En bild på Merlion Park på kvällen

3) Merlion Park, Singapore (på kvällen)
Här är underbart att promenera på kvällen när allt är upplyst. Den kända statyn Merlion står här tillsammans med skyskrapor och på andra sidan vattnet ser man det stora pariserhjulet “Singapore Flyer” och den häftiga byggnaden “Marina Sands”. Hela Singapore har en fantastisk arkitektur men detta är några av de byggnader som sticker ut lite extra.

Hoppas fler åker dit och får se fantastiska Singapore!

/ Jennifer & Jessica
Vi fortsätter blogga på vår blogg, välkommen

Skrivet av
Mer från Katarina

Efter sol kommer kul och spel på Cypern

Bild: CC by max_thinks_sees När du har fått nog av sol och...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *