Sensommarutflykt på Governors Island för dig i New York

bild på governors island

Bild: Lånad av The Tust for Governors Island

De här tipsen är skrivna av Olle Wästberg. Vi är glada och stolta över att få publicera dem på vår blogg, Olle är definitivt sverigebäst på New York, och staden är ju ett av våra mest populära resmål. Vi rekommenderar alla USA-intresserade att prenumerera på Olles nyhetsbrev.

Sommaren härskar fortfaranmde en god stund i New York. Så varför inte ta en båttur från Battery Park till Governors Island, den tidigare slutna militär-ön, där man kan hyra cykel och bekanta sig med en ny del av staden – som försöker satsa också på kultur. Vill du läsa mer hittar du lite från New York Times här.

Nyhetsbrevet som vi hämtat tipsen från har sin tyngdpunkt i New York och utkommer varje månad. Olle Wästberg var i mer än fem år svensk generalkonsul i NYC och han återvänder ofta dit. Han har också varit generaldirektör för Svenska institutet, riksdagsledamot, statssekreterare i finansdepartementet och chefredaktör för Expressen. Han är också en generös vän, när vi frågade om den här publiceringen svarade han utan betänketid: ”Naturligtvis!”, och passade på att ge tips om hur vi skulle kunna förbättra sökningarna här på Flygstolen ;)

Skrivet av
Mer från Katarina

Familjeresa till Kanarieöarna – dit ska du åka

Bild: CC by Son of Groucho Kanarieöarna har länge varit ett favoritresmål...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *