Mallorca från en Vespa

Bild på Alquiler de motos en Mallorcas hemsida
Att bo i Palma och sedan åka runt på en vespa är helt rimmligt och helt fantastiskt må jag säga på Mallorca. Ön är stor men i ett litet format. Du kan enkelt ta dig från en plats till en annan, från en strand till en annan på ingen tid. Det är tillåtet att köra Vespa på motorvägen men snälla var rädd om dig i så fall. Det är ju trots allt på de små vägarna du upptäcker Mallorca på riktigt. På Alquiler de motos en Mallorca kan du hyra Vespa billig och bra, boka gärna i förväg för det är ett populärt ställe. På fredag bär det iväg till Palma så vi lär ha Spanien som tema…

Bild på en karta till Alquiler de motos en Mallorca

Skrivet av
Mer från Katarina

Sagolika Krakow

Bild: CC by _Szarlej_ Precis just nu när våren är kommen är...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *