Berlin, en stad med allt för alla

bild på konst i berlin
Att åka till storstäder är nog det jag trivs allra bäst med just nu och denna vecka kommer vi på Flygstolen att ha förmånen att tipsa er om Berlin. Vi har Berlinweek på flygstolen i samarbete med Lufthansa.

Berlin är en stad som har allt för alla. Du  hittar aktiviteter, fantastiska hotell till bra peng, god mat, äventyr för barnen, kultur och shopping utan dess like. Så oavsett tema på just din resa kan vi lova en fantastisk upplevelse i Berlin. Den här veckan kommer vi att tipsa dog om allt kul i Berlin så följ bloggen, håll utkik på hemsidan och glöm inte att delta i vår tävlingfacebook där du kan vinna en resa för två till Berlin i höst. Och jämför man Berlin med andra storstäder såsom London, Paris, Rom,  eller tex Amsterdam så kommer ni att uppleva en lägre prisnivån i Berlin. Vilket gör det lättare att boka nära inpå och unna sig.

Så ta tillfälle att åka nu redan i höst.

Skrivet av
Mer från Katarina

Det bästa är – London

Bild: CC by Horatiu Curutiu London är en guldgruva för alla besökare oavsett ålder...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *