Följ våra äventyr på Flygstolen via Instagram

Bild på Instagram
Bild: CC BY clasesdeperiodismo
Över 80 miljoner människor älskar Instagram, inte helt omöjligt att förstå om du ser dessa bilder här på Flickr. Är du inte en av dom så kan det tänkas att du blir en av oss. Instagram är fritt, gratis och fantastiskt inspirerande. Du kan enkelt följa vem du vill. Här redigerar du de mest underbara bilderna på ett enkelt sätt som om du vore värsta proffsfotografen. Vissa använder applikationen i stället för kamera, vissa använder både och, vissa ser det som en bilddagbok. Oavsett hur du vill kan du snabbt och enkelt dela med dig och dina äventyr till andra.

Nu kan du följa våra äventyr på Instagram. Sök på Flygstolen i Instagram och häng med!

Taggar i artikel
, , , ,
Skrivet av
Mer från Katarina

Bästa brunch, fyra nykomlingar, innovativt och italienskt på Manhattan

Bild: CC BY  [Clint] ””Ett alternativ till Olles restaurangtips är att äta på...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *