My City Hotel mitt i hjärtat av Tallinn

Bild på My City Hotel

My City Hotel i Tallinn är ett charmigt och välkomnande litet hotell mitt i Tallinns hjärta. I den medeltida delen av Gamla stan ligger detta mysiga hotell. Bredvid och runt hörnet hittar du restauranger, museer, ambassader och affärer så du behöver aldrig gå så långt för att hitta det bästa. Hotellets interiör är ljus och du hittar italiensk modern konst runt om i hotellet med bla välkända målningar av  tex Antonio Pedretti. Det är här du kommer att bo om du vinner vår tävling om en resa för två till Tallinn som Estonian Air står för tillsammans med My City Hotel så missa  inte den. Tävla här tom den 7/10-12. Om du inte tävlar eller inte blir den lyckliga vinnaren kan du ändå komma till Tallinn och bo på detta vackra hotell. Du hittar det här hos oss på Flygstolen.

 

 

Skrivet av
Mer från Katarina

Hyr ditt eget hus i Brasilien

CC by urjsa Är du en av oss som önskar eget hus när vi...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *