Trendspaning på hemmaplan i hjärtat av Stockholm

bild på http://www.sturegallerian.se/

Stureplan och Sturegallerian är nog Stockholms hetaste inneställe, lite som sitt eget Times Square, hit vill alla om inte att hänga så springa förbi för att kolla in. Du hittar  makthavare, kändisar, det unga vackra folket i en enda stor mix. Nattlivet här är också eftertraktat av många, för den som orkar vill säga. På dagtid kan det vara extra kul att avnjuta sin lunch här med tanke på all rörelse, du äter och spanar samtidigt. Vill du shoppa (ta med tjock plånbok) då kan vi ses på några av shoppinggatan Birger Jarlsgatans många härliga butiker. Det är här någonstans maken får panik om han blir av med mig. Du förstår att Gucci, Louis Vuitton, Hugo Boss mfl trängs här och det är lika underbart att strosa omkring här oavsett årstid. Det är dags att se sig om kring hemma i egen huvudstad. Välkommen till Stockholm.

Flyg till Stockholm:

Ängelholm – Stockholm t/r fr 1053:- (17/10-21/10)

Göteborg – Stockholm t/r fr 1068:- (18/10-21/10)

Köpenhamn – Stockholm t/r fr 1102:- (15/11-18/11) 

Skrivet av
Mer från Katarina

Mastodontmarknaden och lyxvaruhuset

Här omges man av grälla färger, allehanda lukter och tiotusentals människor. Att...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *