Sussa sött med aromterapi

bild på The Setai Fifth Avenue

The Setai Fifth Avenue Hotel erbjuds man det mesta av bekvämligheter och servicen här är av toppklass. Du saknar inget. Ett av de lyxiga erbjudande som jag lockas av är den aromterapi jag kan få på mitt rum för att jag ska somna sött. Ett härligt sätt att sticka ut. Sen att jag älskar dofter och aromoljor gör ju erbjudandet än mer lockande. I April besökte jag även restaurangen som ligger i samma hus med min mamma, fantastisk mat för den kräsne. Hotellet är rankad som nummer 9 av 433 hotell i New York av TripAdvisor.

Hotellet ligger 5 km från Central Park, 250 m från Empire State Building och 15 km från Frihetsgudinnan.

Visa större karta

Hotellet har mer än 60 etager och faciliteterna inkluderar 24h reception, trådlös internetanslutning i hela hotellet, hiss, två restauranger, lounge bar, Spa (extra avgift), fitness center, mötesrum, center för affärsresenärer och bilparkering (extra avgift). Rummen är utrustade med central luftkonditionering och värme, trådlös internet, TV, DVD-spelare, telefon, safe, minibar och kaffebryggare. Dubbelrum med möjlighet att nyttjas av 3 till 4 personer (om det är bokat så). Alla personer delar i så fall de befintliga sängarna 2 pers 1 double bed, 3 pers or more 2 separate beds.

Adress: 400 fifth Avenue, 10018, New York, United States.

Restaurang:Ja
Bar:Ja
Luftkonditionering:Ja
Hiss:Ja
TV:Ja
Telefon:Ja
Kassaskap:Ja
Trådlös internet:Ja
Avst. till centrum: Mitt på Manhattan
Avst. till flygplats: 25 km (JFK), 14 km (LGA)

 

Skrivet av
Mer från Katarina

Mänsklig värme på Cypern

Bild: Lånad av Love Cyprus Om du väljer att besöka Cypern kommer...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *