En resa med mamma?

bild på new york

För ett tag sedan hade jag en ganska stor födelsedag och presenten från min mamma blev en resa. Till egen vald destination så klart, målet blev New York. Vi åkte till vår favotitstad för att fira födelsedag med dunder och brak. Vi letade efter resa och hotell, inte alltför dyrt men ett bra boende och en bekväm resa. Vi flög direkt med SAS  det var det som vi tyckte var bekvämaste och hotellet blev  The Lexington New York på 511 Lexington Ave at 48th i bästa kvarter. Att mixa god mat med god dryck varvat med den typiska shoppingdagar blev bästa mixen. Vi skippade allt som förknippas med turistism förutom Central Park och The High Line. Kanske jag inte rekommenderar om man är där för första gången men vi börjar bli rutinerade.

Vi hade en fantastisk resa, så passa på. Res med dig mamma!

Vårt New York, i kartan hittar du coola restauranger och härlig shopping:

Visa New York – collab på en större karta

Skrivet av
Mer från Katarina

Kretas fyra bästa byar för badsemestern

Bild: CC by sisaphus Kreta har i årtionden var ett av svenskarnas...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *