Bästa tipsen på Gotland

Bild på Gotland
Bild: CC BY Geological Survey of Sweden
Jag har besökt kära underbara Visby vid två tillfällen och är absolut inte färdig med Gotland. Vid båda tillfällen har jag varit där på sommartid under Almedalsveckan vilket inte är optimalt om du vill ha lagom lugn och ro i mix med lagom festligheter, den veckan får du mycket av allt. Jag tror på Gotland under alla årstider men under tiden som gått har jag blivit sugen på att utforska Gotland på hösten nästa gång. Kanske kan jag äntligen få skörda vin hos Gutevin? Som med många andra har jag kastat de klumpia guideböckerna och kör allt via min Iphone  idag men så trilla jag över den här roliga sajten som jag känner att jag vill tillbaka till. Gotlandstips.se har tagit sig ann utmaningen att vara din vän eller kanske din guide på Gotland. Här väljer man att publicera sina noga utvalda guldkorn och man gör det med känsla i kombination med ett stort hjärta. Det allra bästa restaurangerna, stränderna och butikerna vill man visa upp tillsammans med allt annat smått och gott. Emma och Maria som är tjejerna bakom sajten kommer inte från Gotland men gör detta för att dom har en anknytning hit. Någonhar gift sig här, en annan har köpt sitt första sommarhus, cyklat, tältat, loppisfyndat och nattbadat på Gotland. Allt det där som gör att man lär sig allt om guldkornen. Har du hjärtat på Gotland och en massa tips? Lägg gärna en kommentar till oss så bloggar vi om ditt tips en annan dag.

Till deras hjälp har tjejerna några andra gotlandsvänner till hjälp – designern Carin Rodebjer som du säkert känner igen, tv-profilen Fredrik Wikingsson är en annan kändis, författarna Mari Jungstedt och Anna Jansson, formgivaren Lotta Kühlhorn, mångsysslaren Hannah Widell och många, många fler. Alla delar de med sig av sina favoritställen, så häng med här.

Skrivet av
Mer från Katarina

Ukrainska flygbolaget Aerosvit i konkurs

Bild: AeroSvit Rättelse – Just nu (8/1-2013): Konsumentverket delger mer information idag....
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *