Bästa brunchen i New York

bild på mat
Bild: CC by VancityAllie
De här tipsen är skrivna av Olle Wästberg. Vi är glada och stolta över att få publicera dem på vår blogg, Olle är definitivt sverigebäst på New York, och staden är ju ett av våra mest populära resmål. Vi rekommenderar alla USA-intresserade att prenumerera på Olles nyhetsbrev.

Det som kallas brunch i New York är allt från en fullskalig måltid till enklare äggrätter. Dock gärna med Bloody Mary. Siten Eater har listat de 15 bästa brunchställena:

Listan inkluderar inte de som oftast sätts högst, Peacock Alley i Waldorf Astoria som finställe och Clinton Street Bakery som mer vardagligt, utan toppas av innekrogen The Nomad och Reynard i Brooklyn.

Nyhetsbrevet som vi hämtat tipsen från har sin tyngdpunkt i New York och utkommer varje månad. Olle Wästberg var i mer än fem år svensk generalkonsul i NYC och han återvänder ofta dit. Han har också varit generaldirektör för Svenska institutet, riksdagsledamot, statssekreterare i finansdepartementet och chefredaktör för Expressen. Han är också en generös vän, när vi frågade om den här publiceringen svarade han utan betänketid: ”Naturligtvis!”, och passade på att ge tips om hur vi skulle kunna förbättra sökningarna här på Flygstolen ;)

Skrivet av
Mer från Katarina

Varför vi älskar Florida

Bild: CC by Sean Barnard Florida ett underbart ställe som erbjuder något...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *