Mot Island och äventyr

Bild på Island

Idag bär det iväg till Island. Det är dags för en studieresa. Denna vecka kommer du att få följa våra äventyr på Island direkt här i bloggen, varje dag hela veckan. Du kommer bland annat att få läsa om Iceland Air, inhemska restauranger, Blå Lagunen, snöskoterfärd och jeepsafari, huvudstad och mycket mera.

När vi tänker på Island kanske det kan vara Reykjavik som kommer först i tanken eller den terapeutiska Blå Lagunen, musikaliska Björk eller Sigur Rós, det kan också vara något helt annat. Island är ett coolt land som vi kanske inte tänker på så ofta, kan det vara för att det är för nära? Eller för att vi ofta åker på andra hållet? Jag vet inte men det jag vet är att Island levererar massor, kokande lera, glaciärer och vattenfall. Du får en lekplats stor som ett land.

Hoppas att du blir inspirerad och tar en tripp hit. Du hittar resor till Island direkt här.

Taggar i artikel
, , , ,
Skrivet av
Mer från Katarina

Barcelona – Gastronomi

Barcelona är fantastiskt på många sätt och det är svårt att inte...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *