Lyxiga stugor i Grímsborgir på Island


Hotell Grimsborgir är ett härligt ställe som har stugor på södra Island, beläget nära Islands vackraste sevärdheter såsom Gullfoss, Geysir och Thingvellir. Ni har säkert hört talas om dessa som en del av Gyllene Cirkeln, en utflykt som blir ett minne för livet. De stolta ägarna Olafur Laufdal & Kristin Ketilsdottir visar upp med vänlighet och ger oss förstklassig service. Tanken är att ge sina gäster det lilla extra så resan blir roligare och det största minnet. Här får du hjälp med information om området, transport, guidade turer, fiske och mycket mer. På grund av den varma, vänliga service och skönheten i det omgivande området kan vi inget annat än rekommendera.

Grimsborgir är bara en 45-minuters bilresa från Islands huvudstad, Reykjavik, och en 90-minuters bilresa från Keflaviks internationella flygplats. Du hittar flyg till Island här.

Skrivet av
Mer från Katarina

Stillhet och storslaget Antarktis

Bild: CC by Peter Leth Världens mest avlägsna kontinent lämnar ingen människa...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *