En doft av New York

bild på siluetter p hus i New York

Parfymhuset BOND NO 9 har ambitionen att skapa en unik doft, trendig för alla där konsten står i fokus, det här gillar jag skarp. Alltis är jag ute efter det annorlunda, det unika, det roliga där det känns som ingen annan har. Bla har man skapat en unisexdoft med design från Andy Warhols serie med dollartecken från 1981. Parfymeriet vill vara uppseendeväckande man vill sticka ut med unikt utseende på varje flaska med unika dofter där målsättningen är att varje kvarter I new York ska få sin egen doft.

Vill du vara unik och egen? Börja samla redan nu. Starten kanske rent av blir Manhatten sen Harlem, Cantral Park eller Brooklyn. Klicka hem din doft här eller varför inte boka din resa till New York och köp den på plats.

Skrivet av
Mer från Katarina

Istanbul – som en blandning av Barcelona och Beirut

Bild: CC by np&djjewell – – Süleymaniye-moskén Istanbul är kanske inte det första resmålet...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *