Annorlunda New York-guide

svart vit bild över new york
Bild: CC BY thenails
De här tipsen är skrivna av Olle Wästberg. Vi är glada och stolta över att få publicera dem på vår blogg, Olle är definitivt sverigebäst på New York, och staden är ju ett av våra mest populära resmål. Vi rekommenderar alla USA-intresserade att prenumerera på Olles nyhetsbrev.

Journalisten Daniel Svanberg har efter nästan 30 år i USA skrivit en stimulerande och annorlunda New York-Guide: Ett annat New York. Den är uppbyggd som en vanlig guide med stadsdelar och shoppingtips – men tipsen skiljer sig från de flesta andra böckers.

Nyhetsbrevet som vi hämtat tipsen från har sin tyngdpunkt i New York och utkommer varje månad. Olle Wästberg var i mer än fem år svensk generalkonsul i NYC och han återvänder ofta dit. Han har också varit generaldirektör för Svenska institutet, riksdagsledamot, statssekreterare i finansdepartementet och chefredaktör för Expressen. Han är också en generös vän, när vi frågade om den här publiceringen svarade han utan betänketid: ”Naturligtvis!”, och passade på att ge tips om hur vi skulle kunna förbättra sökningarna här på Flygstolen ;)

Skrivet av
Mer från Katarina

Berlin – på ett fotbollsmässigt plan

Bild: CC BY Wikipedia Mitt första möte med Berlin var faktiskt samma...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *