Plocka upp ett fynd i Bangkok

Bild från chatuchak weekend market
Bild: CC by scottpartee
De här tipsen är skrivna av SAS crew.
Vi är glada och stolta över att få publicera dem på vår blogg, flygvärdinnorna på SAS är världsvana och proffsiga resenärer så deras tips är ovärderliga. Tack!

 

Chatuchak Weekend Market i Bangkok
Hur tar jag mig dit: BTS Skytrain: Mo Chit

Här är ett fantastiskt ställe om du vill hitta ett riktigt bra fynd. Du hittar allt här som du vanligvis kan få ute på gatorna i Bangkok, men ofta till mycket bättre priser. Tänk dock på att ta med en karta. Det är lätt att gå vilse här.
Det här tipset kommer från Ola, captain, SAS  

Elite Thai Silk
Var är det?: Ambassador Hotel, 171 Soi 11, Sukhumvit Road, Sukhumvit
Hur tar jag mig dit:  BTS Skytrain: Nana
Tel: +66 2 254 0444

En skräddare för både damer och herrar. Mycket vänliga, mycket effektiva och bland de billigaste i Bangkok. Jag beställde kläder via e-post för bröllop och fick levererat hem till mig. De var perfekt passform.
Det här tipset kommer från Anne-Line, air hostess, SAS

Jim Thompson Outlet
Var är det: 149/4-6 Surawong Road, Bangrak
Tel: +66 2 235 89312

Bara en halvtimmes taxiresa från centrala Bangkok hittar du denna fantastiska Outlet som säljer thailändskt mode och accessoarer av alla dess slag från företaget Jim Thompson. Det är en idealisk plats att shoppa allt från vackert mönstrade tyger, fantastisk siden, halsdukar, skor, väskor, hushållsartiklar som kuddar.
Det här tipset kommer från Susanne, purser, SAS

 

Alla tipsen från boken är personliga rekommendationer från SAS egen besättning. De är tryckta efterhand som dom levererades: från hjärtat och med egna ord. Utan deras idéer, inspiration och bidrag skulle denna bok inte varit möjligt. En stort tack till alla dem.
Du hittar tips om mat, shopping, hotell, äventyr och massor av annat så missa inte. Vi rekommenderar alla reseintresserade att läsa SAS egna tips.

Skrivet av
Mer från Katarina

Fort Lauderdale ett semesterparadis att älska

Bild: CC by wallyg Vill du ha djurliv, stränder och kultur i...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *