Olle Wästbergs New York-tips

bild på frihetsgudinnan i solnedgång
Bild: CC BY Grufnik
De här tipsen är skrivna av Olle Wästberg. Vi är glada och stolta över att få publicera dem på vår blogg, Olle är definitivt sverigebäst på New York, och staden är ju ett av våra mest populära resmål. Vi rekommenderar alla USA-intresserade att prenumerera på Olles nyhetsbrev.

Jag har uppdaterat mina personliga New York-tips. Bästa krogar just nu. Vad man gör en lördag. Och mycket annat. Kolla in listan och boka sen din resa här hos oss på Flygstolen.

Nyhetsbrevet som vi hämtat tipsen från har sin tyngdpunkt i New York och utkommer varje månad. Olle Wästberg var i mer än fem år svensk generalkonsul i NYC och han återvänder ofta dit. Han har också varit generaldirektör för Svenska institutet, riksdagsledamot, statssekreterare i finansdepartementet och chefredaktör för Expressen. Han är också en generös vän, när vi frågade om den här publiceringen svarade han utan betänketid: ”Naturligtvis!”, och passade på att ge tips om hur vi skulle kunna förbättra sökningarna här på Flygstolen ;)

Skrivet av
Mer från Katarina

Qatar Airways flyger till Chicago

Qatar Airways fortsätter att expandera i en rasande takt och inleder nu...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *